banner
Pelin Narin Tekinsoy'la Para Koçluğu & Tamamen Duygusal

Pelin Narin Tekinsoy'la Para Koçluğu Tamamen Duygusal

Bu kitap daha çok ezber bozmak üzerinedir.

Genelde para kitaplarında matematiksel hesaplar ve para neye yatırılırsa kazanılır şeklinde tüyolar vardır. Kitap, ne para yatırım aracı tüyoları, ne de size tavsiyelerde bulunuyor.

Yaşanmış deneyimlerin bütünü olarak sizlerle buluşuyor. Biraz FARKLI bir şekilde.

Nasıl mı?

Bazen birisinin, herhangi bir konuda size tüm samimiyetiyle cevap vermesini beklersiniz. Birisi olsa da size tüm içtenliği ile cevap versin istersiniz. İşte tam da bu kitabı elinizde tuttuğunuz anda, etrafınızda kimse bulunmazken, kendinize bir cevap mı arıyorsunuz? Tam şu an içinizden çözmek istediğiniz konuyu/soruyu düşünün. Cevap almak istediğiniz durum ile ilgili, bir çocuğun anlayacağı yalınlıkta sorunuzu sorun. Mümkünse, sorduğunuz sorunun doğruluğundan emin olmak için, içinizden birkaç kez, sorunuzu aynı cümlelerle tekrarlayın. Ve kitabın herhangi bir sayfasını açın! Kitap cevabı bulmanıza yardım edecektir. Bu kitabın yazım aşamasında her kime bu oyunu oynadıysak; yaşlısı - genci, kadını - erkeği, patronu – çalışanı, farketmeksizin hemen hemen herkes, sorusuna yanıt buldu. Eğer bir mana veremez iseniz direkt yazara ulaşabilirsiniz.)

Ayrıca kitap, alışılagelmiş kişisel gelişim kitaplarının çok ötesinde; savlarını size tarih, fizik, din, matematik, sağlık bilimleriyle de destekleyerek açıklamaktadır. Kitabın tamamını anlamak ve neticesinde bir fikre sahip olma seviyesi, bu bilimlere aşina olunması ile orantılı olacaktır.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 17,59
Yayın Tarihi: 01.03.2014
ISBN: 9789759964641
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pelin-narin-tekinsoyla-para-koclugu-tamamen-duygusal/333283.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:254521/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner