banner
İstasyonda Vals

İstasyonda Vals

“İstasyon şefinin bisikletinin gevşeyen çamurluğundan çıkan ses, günün başlangıcı demekti İstasyon Meydanı için. Bu sesi bekliyor gibi canlanıverdi meydan. Pencereler açıldı, ayak sesleri duyuldu, aynı anda açılan musluklardan akan sular coşan bir nehir gibi gürledi. Öksürenlerin sesi şarkı söyleyenlerinkine karıştı. Yatağını toplarken yastığını kabartanların ‘pat pat’, pantolonunun fermuarını çekenlerin ‘zıııııt’, karyolasından hızla kalkanların belinden gelen “çıııt” sesleri, bardağın içini dolaşan çay kaşığı tıngırtısı tarafından bastırıldı. Balerin Naci’nin pantolon askılarının göğsünde şaklamasıyla sona erdi bu zincir.”
İstasyon Meydanı’nın insanlarını, Film Mehmet’i, pastanenin Nevin Hanım’ını, mobiletli Bebek Amca’yı, kadınları, erkekleri ve çocukları mutlu eden lunaparktır, İstasyon Sineması’dır ve bir de orkestradır. Günün birinde bunlardan biri eksilirse meydanda neler olur?

Burcu Aktaş, okurlarına küçük bir dünyanın kapılarını aralarken alıştığımız ve benimsediğimiz şeylerin hayatımızdan eksilmesiyle neler yaşadığımızı etkileyici karakterlerle anlatıyor. Küçük-büyük bütün çocuklara.

Liste Fiyatı: 12,04
Çizer: Mehmet Güreli
Yayın Tarihi: 30.10.2017
ISBN: 9786054927210
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 140
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 137 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/istasyonda-vals/336456.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4825098/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner