banner
Sıfırlama Diyeti

Sıfırlama Diyeti

Kim Kardashian, Rihanna, Lady Gaga ve Megan Fox gibi Hollywood ünlülerinin spor eğitmeni, beslenme danışmanı ve New York Times çoksatar listesinin gediklisi Harley Pasternak’ın çok basit bir felsefesi var: Günde 5 öğün ye, yemeklerinde en fazla 5 malzeme kullan, 25 dakika egzersiz yap ve ayda 5 gün kendine ziyafet çek. Nasıl mı? Adım adım bu kitaptaki programı izleyerek. Harley, 15 günde istediğiniz vücut formuna kavuşabilmeniz için, daha önce denediğiniz bütün diyetlerin neden başarısız olduğunu size kanıtlayacak bir program hazırladı. Yarın değil, Pazartesi değil. Şimdi denemenin tam zamanı.

“Harley’in püreleriyle yaşıyorum! Yapması o kadar kolay ki beni hem tok hissettiriyor,
hem de inanılmaz lezzetli.”
- Kim Kardashian

“Bu diyet programıyla acı çekmeden, açlık hissetmeden ve hayatınızda büyük değişiklikler yapmadan kilo verecek, harika hissedecek ve düşman çatlatacaksınız!”
-Hilary Duff

“Harley hayatımda inanılmaz bir değişim yarattı Kendimi daha iyi hissetmek bir yana, istediğim an suçluluk duymadan pizza yiyebiliyorum ve bu da beni mutlu bir kız yapıyor.”
-Eva Mendes

“Bu kitap sağlıklı beslenmenin zahmetsiz yollarını anlatıyor. Püreleri hazırlaması çok kolay, tatları enfes ve hareket halindeyken bile müthiş bir kahvaltının yerine geçebilir.”
-Amanda Seyfried

“İnsanlar ünlülerin kilo kaybetmek için çılgınca şeyler yapabileceğini düşünürler, oysaki Harley bana öyle olmadığını öğretti. Bu kitapta benim gibi sürekli çalışıyor ve aralıksız seyahat ediyor olsanız bile kolay uygulanabilecek fikirler bulacaksınız.”
-Maria Menounos

“Her tür diyeti denedim, ancak hiçbirinde başarılı olamadım. Çünkü sürdürebilmem imkansızdı. Harley daha fazla yiyerek ve daha az egzersiz yaparak en iyi vücut formuna nasıl kavuşacağım konusunda bana yol gösterdi.”
-Jordana Brewster

“Eğer vücuduna hayran olduğunuz bir ünlü varsa (Rihanna? Halle Berry? Ryan Gosling?), bu kuvvetle muhtemel beslenme uzmanı Harley Pasternak’ın işidir.”
-Courtney Rubin

“Bu diyet, Hollywood’u değiştiren diyet.”
-Us Weekly

“Harley’in bu diyet programına bayıldım. Uyguladıktan çok kısa bir süre sonra etkisini görebilmek mümkün. Yemek tarifleri öyle leziz ki kendimi asla diyet yapıyormuşum gibi hissetmiyorum.”
-Jessica Simpson

“Harley hayatımda inanılmaz bir değişim yarattı. Kendimi daha iyi hissetmek bir yana, istediğim an suçluluk duymadan pizza yiyebiliyorum ve bu da beni mutlu bir kız yapıyor.”
-Eva Mendes

“Bir kez başladınız mı iyi görünmenin, iyi hissetmenin ve hayatınızın en iyi dönemini yaşamanın müptelası olacaksınız.”
-Alicia Keys

“Harley Pasternak gevşemenize asla izin vermiyor.”
-Women's Health

Liste Fiyatı: 16,67
Çevirmen: Yeşim Lümalı Güngen
Yayın Tarihi: 09.04.2014
Orijinal Adı: Body Reset Diet
ISBN: 9786054629633
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 139 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sifirlama-diyeti/336833.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:164866/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner