banner
Casusluk

Casusluk

Casusluk ve istihbarat ile ilgili bu kitap kesinlikle geniş bir okuyucu kitlesini memnun edecek. Anlattığı 23 tane inanılmaz, şaşırtıcı ve önemli olayla sizi tarihin seyrini değiştiren en önemli casusluk operasyonlarının sırlarını keşfetmeye çıkarmaktadır. Dünyanın dört bir tarafında yaşanan bu esrarengiz operasyonlar, istihbarat örgütleri hakkında da ilk ve önemli tarihi tespitleri içermektedir. Tespit edilen bu gerçeklerin çoğu da gün yüzüne çıkmayan gerçeklerdir.

İngilizlerin şifreli Alman haberleşme sistemini çözerek müttefikleri Hitler'in askeri planları hakkında önceden uyardıkları ULTRA Operasyonu'ndan, değiştirilmiş posta pullarıyla Almanların moralini çökertme yolları arayan ve 'Cornflakes' adı verilen OSS Operasyonu'na (aslında hiçbir şey uğruna çok geniş kaynakları kullanan tamamen çılgınca bir istihbarat girişimi) kadar bir çok inanılması güç operasyonlardan oluşuyor. Müttefiklerin, Almanları, Normandiya çıkarmasının sahte bir saldırı olduğuna inandırmalarını; Pearl Harbor'daki istihbarat faciasını; Walker ailesinin casus çemberini; CIA ile KGB arasındaki 'Köstebek Savaşları'nı ve birçok 20.yüzyıldaki inanılmaz casusluk operasyonları ve hilelerini olayların içinde yer alırcasına okuma fırsatı veriyor.
PUBLISHERS WEEKLY

Liste Fiyatı: 35,00
Çevirmen: Mustafa Akyıldız
Yayın Tarihi: 10.04.2014
ISBN: 9786058658165
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 45 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/casusluk/337042.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:174909/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner