banner
Saguaro 4

Saguaro 4

ÖZGÜR RUHLAR (10. Albüm, Yazar: Bruno Enna; Çizer: Marco Foderà): Hapse düşmüş Kızılderililere hem zihinsel hem de fiziksel işkence yapıldığı iddialarının araştırılması için hapse giren Saguaro orada eski bir dostuyla karşılaşacaktır.

AVCILAR VE AVLAR (11. Albüm, Yazar: Bruno Enna; Çizer: Fabrizio Busticchi ve Luana Paesani): Tanık koruma programına alınan küçük Miguel’i bulup öldürme denemeleri ardı ardına tekrarlanmaktadır. Üstelik bu kez işin içine bir kez daha Kobra Ray de karışmıştır.

TANIĞI ÖLDÜRÜN (12. Albüm, Yazar: Bruno Enna; Çizer: Luigi Siniscalchi): Noah Folsom’un kendini suçlayacak en önemli tanık olan küçük Miguel’in öldürülmesine karşı verdiği ödül neredeyse tüm suç dünyasının ağzının suyunu akıtmaktadır. Çocuğu korumak için tüm güçleriyle uğraşan Saguaro ve Kai için işler artık çok daha zorlaşmıştır.

Liste Fiyatı: 60,00
Çevirmen: Elif Kahyaoğlu
Çizer: Luigi Siniscalchi
Çizer: Fabrizio Busticchi
Çizer: Marco Fodera
Yayın Tarihi: 19.04.2014
ISBN: 9786054191970
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21 cm

Bu üründen 1 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/saguaro-4/337837.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:54575/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner