banner
Aşk, Hayat ve Arayış

Aşk, Hayat ve Arayış

Aşk acısı, yalnızlık ve bitmek bilmeyen anlam arayışları...

Aşk, Hayat ve Arayış adlı bu romanında “anlam arayışı” temasını ele alan Ramis Çınar, okurlarını maceralı bir yolculuğa davet ediyor. Romanın kahramanı Mustafa, mutluluğu ararken farklı mecralara yönelecek, korkusuzca hayallerinin peşinde koşacak; ne var ki her defasında karşısında hayatın acımasız gerçeklerini bulacaktır. Ta ki kendisiyle yüzleşme cesareti gösterinceye dek. Bir zaman sonra kendisiyle ve geçmişiyle barışan Mustafa, yıllar yılı peşinde koştuğu idealinin hiç ummadığı bir yerde olduğunu keşfedecektir.

Yetmişli yıllarda memleketi Edirne'den, kişisel ütopyası olan İstanbul'a okumaya giden Mustafa'nın üzerinden çağdaş bireyin açmazlarını irdeleyen Ramis Çınar, bu romanında dönemin atmosferini de yansıtıyor. İnsan ilişkileri, kuşak çatışmaları, modernlik, gelenekçilik, doğu-batı ikilemi, sağ-sol çatışması, kadercilik, varoluşçuluk gibi temel sorunsalların iç içe geçtiği Aşk, Hayat ve Arayış, okuyanların kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri, insan arayışına dair felsefi bir roman.

Liste Fiyatı: 15,74
Yayın Tarihi: 05.06.2014
ISBN: 9786058533875
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 36 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 10,86
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ask-hayat-ve-arayis/341501.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:273396/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner