banner
Belgelerle 17 Aralık & Hükümeti Devirme Operasyonu Mu?

Belgelerle 17 Aralık Hükümeti Devirme Operasyonu Mu?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: “Haziran olaylarıyla 17 Aralık sürecini ben birbirine paralel olarak görmüyorum. Bunlar birbirinden ayrı meseleler.”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: “Şu anda 17 Aralık'ta başlayan yeni bir darbe girişimini de bertaraf ediyor, yeni bir saldırıyı, yeni bir sabotajı daha devre dışı bırakıyoruz.”
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç: “Bizler adil olmayı kutsal bir görev kabul eden bir medeniyetin mensupları olarak, gücün ve şartların etkisiyle gömlek değiştiren bir karakterin sahibi olamayız.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “17 Ara¬lık bir ik¬ti¬da¬rın bir ül¬ke¬yi na¬sıl soy¬du¬ğu¬na ta¬nık ol¬du¬ğu¬muz bir ta¬rih-ti¬r.”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “17 Aralık 2013 bir milattır. Türkiye için bir yüz karasıdır. Bundan kurtulmak da en kısa zamanda sağlanmalıdır.”
Savcı Muammer Aktaş: “Bugün itibariyle bu soruşturmadan alındım, sorumluluk İstanbul Başsavcısı'nındır. Delil karartılmasına imkân verilmiştir. Yargıya açıkça baskı yapılmıştır.”
Fethullah Gülen: “Bir mabeyni hümayun var herhalde zannediyorum çevresinde. Çevresinde zannediyorum meseleleri farklı intikal ettiriyorlar... Bir yönüyle, böyle rahatsız edici şeylere sevk ediyorlar sanıyorum arkadaşı.”
Rıza Sarraf: “Her şey legal, bana sağlanmış bir iltimas söz konusu değil.”

Liste Fiyatı: 21,30
Yayın Tarihi: 05.06.2014
ISBN: 9786056481130
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 31 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/belgelerle-17-aralik-hukumeti-devirme-operasyonu-mu/341503.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:304824/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner