banner
Bitkilerin İklim ve Toprak İstekleri

Bitkilerin İklim ve Toprak İstekleri

Fakültedeki lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz, teknik kurumlardaki Mühendis meslektaşlarımız ve toprağına bağlı yaşayarak sofralarımıza çeşitli nimetlerin gelmesini sağlayan değerli çiftçilerimizin soru ve istekleri üzerine çeşitli bitkilerin en iyi şekilde yetiştiği iklim ve toprak özelliklerinin bir özet şeklinde derli-toplu bir kaynağın hazırlanması ihtiyacı doğmuştur.
İşte elinizdeki bu eser karlı bir bitkisel üretim için ülkemizde yetiştiriciliği yapılan 11 çeşit tarla bitkisi, 31 çeşit sebze bitkisi, 22 çeşit meyve ağacı ve 12 çeşit süs bitkisi olmak üzere toplam 76 çeşit bitkinin iklim ve toprak isteklerini konu edinmektedir.
Dört bölümden oluşan kitapla, birinci bölümde tarla bitkilerinin iklim ve toprak istekleri, ikinci bölümde sebzelerin iklim ve toprak istekleri, üçüncü bölümde meyve ağaçlarının iklim ve toprak istekleri ve dördüncü ve son bölümde ise süs bitkilerinin iklim ve toprak istekleri sade bir dille açıklanmıştır.

Liste Fiyatı: 148,00
Yayın Tarihi: 01.01.2011
ISBN: 9786056126031
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 7 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 119,14
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bitkilerin-iklim-ve-toprak-istekleri/341533.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:269178/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner