banner
Puding Poli Aydınlatıyor

Puding Poli Aydınlatıyor

Dünya çocuk ve gençlik edebiyatının usta yazarı Christine Nöstlinger’in ağızları sulandıran muhteşem macera dizisi Puding Poli devam ediyor!

Usta şefleri cebinden çıkaran acar dedektifimiz Poli ve matematik “dehası” ortağı Rozi çözülmeyi bekleyen büyük bir düğümle karşı karşıyalar.

Poli ve Rozi'nin okullarında gün geçmiyor ki yeni bir hırsızlık haberi duyulmasın. Peşi sıra ortadan kaybolan giysiler, çantalar ve öğrencilere ait daha pek çok eşya bir bir sırra kadem basıyor. Üstelik çalınanlar olur olmaz yerlerde ortaya çıkıyor! Bu işin arkasında biri olmalı ama kim? Poli’nin bildiği bir şey varsa, o da bu hırsızın kendi sınıflarından olmadığı… İki kafadarımız rahat durur mu hiç! Aranan hırsızı bulmak için dahiyane bir plan yaptılar bile...

Poli ve Rozi’yle bu gizemli kovalamacının peşine düşerken yanlışlıkla parmaklarınızı yemeyin sakın! Poli’nin Rozi’ye pişirdiği şövalye zırhı içinde balık ve mayonezle doldurulmuş çeri domatesler ağzınızı sulandırmaya yetecek de artacak bile. Tarifler mi? Merak etmeyin, Poli’nin tarifleri kitabın hemen arkasında sizleri bekliyor.

Ağız tadıyla okumalar!

Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: Tuna Alemdar
Yayın Tarihi: 25.06.2014
ISBN: 9789944698566
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: 10 Yaş+

Bu üründen 57 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/puding-poli-aydinlatiyor/343117.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:214999/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner