banner
Butikho Butik Oteller Kitabı 2014

Butikho Butik Oteller Kitabı 2014

2006 yılında büyük bir heyecanla başlayan “Butik Oteller” projesi, Türkiye’nin dört bir yanında saklı gizli kalmış, birbirinden güzel küçük ve butik otelleri gün ışığına çıkartarak “butik tatil” konseptinin yaygınlaşmasında önemli bir rol üstlendi. Sizlere rehberlik etmek üzere bu güzel coğrafyayı boydan boya gezerken geldiğimiz süreçte, 8 yıllık birikimimizi günümüz çağının gereksinimlerine göre şekillendirerek yepyeni markamız "Butikho.com"u oluşturduk.

“Butik Tatil” anlayışına yepyeni bir soluk getiren Butikho, hayatınızı kolaylaştırarak “Butik Oteller Dünyası”na hayallerinizdeki “butik tatil”e bir pencere açıyor.
BUTIK OTELLER KİTABI’NDA NELER VAR ?
Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçilmiş, birbirinden güzel butik ve küçük otelleri akıcı, hikayemsi anlatımı ve renkli tasarımı ile sunan Butikho Butik Oteller Kitabı.

Butikho Butik Oteller Kitabı ve AVEA işbirliği altında, 1 Haziran 2014 tarihi itibari ile başlatılan “Avea Premium Kampanyası”

Türkiye’nin her yanında ve kalmaya doyamayacağınız küçük ve butik otellerde gerçekleşen “detoks programları, trekking turları, çocuk kampları, yoga günleri vs...” gibi özel aktivite ve organizasyonlardan haberdar olma ve butikho.com ayrıcalığı ile katılma imkanı.

Butik tatile dair ne varsa, hepsi “Butikho-Butik Oteller Kitabı”nda...

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 11.07.2014
ISBN: 9786058513303
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 484
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 12.5 x 21.5 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/butikho-butik-oteller-kitabi-2014/344527.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:269902/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner