banner
Gelibolu'daki Yüksek Ruh Destanlaşan Çanakkale

Gelibolu'daki Yüksek Ruh Destanlaşan Çanakkale

Biz bu eseri, Çanakkale’de yaşanan “yüksek ruhu” anlatmak ve gelecek nesillerimize aktarmak için kaleme aldık. Çünkü Çanakkale Zaferi, Balkan hezimetimizin bir rövanşı olması yanında, Türkiye Cumhuriyeti’nin de bir önsözü niteliğindedir. Yaklaşık bir yıllık bir araştırma neticesinde, 10 yıl önce kaleme aldığımız bu eseri, yeni baştan dizayn ettik ve zaferin 100. Yılına armağan ettik.

Şimdiye kadar yazdığım kitaplardan (Kutsal Topraklarla ilgili olanlar hariç) hiçbirinin, beni Çanakkale kadar derinden etkilemediğini belirtmek isterim. Çünkü Çanakkale’yi yazarken, ruh dünyamda o kadar rihteri büyük depremler meydana geldi ki, çoğu konuları ürpererek ve gözyaşlarıma hâkim olamayarak yazdım. Öyle yürek sızlatan olaylar var ki, gerçekten insan taş olsa erir. Okurken sizlerin de aynı duyguları yaşayacağınıza eminim.

DESTANLAŞAN ZAFERİN 100. YILINDA HERKES “ÇANAKKALE” OKUSUN DİLEK VE TEMENNİSİYLE…

Liste Fiyatı: 30,00
Yayın Tarihi: 09.05.2016
ISBN: 9786055291594
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/geliboludaki-yuksek-ruh-destanlasan-canakkale/347362.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:963540/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner