banner
Bir Yaşındaki Çocuğunuz Büyürken

Bir Yaşındaki Çocuğunuz Büyürken

Amerika'nın 1 numaralı aile dergisinden, bir yaşındaki çocuğunuzun duygu ve zeka gelişimiyle ilgili size yol gösterecek bir kitap.

Çocuk büyütürken, her gün yeni bir macera yaşayacaksınız. As They Grow (Büyülerken) serisinin birinci kitabında "Parents" (Ebeveynler) dergisinin uzman yazarları, çocuğunuzun bu olağandışı ikinci yılında nasıl düşündüğünü ve nasıl hissettiğini ve ona büyürken güvenli bir besleyici bir çevreyi nasıl yaratabileceğinizi anlatıyorlar.

Her bir bölüm çocuğun gelişimiyle ilgili belirli bir alana odaklanıyor: Konuşmaya ve hareket etmeye başlamasından, kişiliğinin oluşmasına, korkularından aile, arkadaşlar ve bakıcılarla ilişki kurmasına kadar pek çok konuya değiniyor. Çocuğunuzun davranışlarından ne beklemeniz gerektiğini anlatırken, Br Yaşındaki Çocuğunuz Büyürken kitabı sizin bakış açınızdan neler yaşayacağını -korkularını, hayal kırıklıklarını ve hayata bakışını- açıklıyor.

Bu anlayışla birlikte, çocuğunuzu, o emeklemekten koşmaya ve seslerden cümlelere geçerken cesaretlendirmek için en etkili yolları gösteriyor. Bu önemli kaynak aynı zamanda, çocuğunuzun cinsiyetinin farkına varması, kabusları, sinir krizleri ve bunun gibi diğer sorunlarını da açıklıyor. "Parents" dergisi 1926'dan beri Amerika'nın 1 numaralı aile dergisi. "Parents" ebeveynlerin sesi oldu ve onlara mutlu, sağlıklı çocuklar yetiştirmek için ihtiyaç duydukları bilgileri sundu.

Teri Crawford Jones, 25 yıldır Childern's Television Workshop ve Prentice Hall da dahil olmak üzere pek çok yayınevi için çocuk kitapları ve eğitim materyalleri hazırladı.

Liste Fiyatı: 8,33
Çevirmen: Özge Çelik
Yayın Tarihi: 20.02.2003
ISBN: 9789758756186
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 280
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 77 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-yasindaki-cocugunuz-buyurken/51086.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:262285/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner