banner
Anadolu Bilgelerinin Aydınlığında Çözüm Odaklı Koçluk

Anadolu Bilgelerinin Aydınlığında Çözüm Odaklı Koçluk

Koçluk kavramı, sorunlarınızı çözmede size rehberlik etmek ve yardımcı olmak anlamına gelir. Bin yıllık Anadolu kültürüne baktığınızda her biri birer “irşad” edici, aydınlatıcı, yol gösterici mevkiinde olan gönül erenleri mevcuttur.

Onlar sayesinde huzurlu bir toplumun öğretileri yaygınlaşmış ve itibar gördükleri sürece etki alanlarındakiler mutlu ve huzurlu yaşamayı başarmışlardır.

İnsanlara sevgiden başka bir şey öğütlemeyen; Mevlâna, Yunus, Hacı Bayram-ı Veli, Hacı Bektaş-ı Veli ve benzerleri bir ömür bunun mücadelesini vermişlerdir.

Günümüzde onların bilgeliğine, koçluğuna ne kadar muhtacız varın siz düşünün.
Bu kitapta, çözüm odaklı olma yöntemlerinin yanında, kendi kendine harekete geçmenizi sağlayacak Anadolu bilgelerinin pratik ve dâhiyane çözümlerini keşfedeceksiniz.

Çözüm odaklı koç, bin yıldan günümüze Anadolu’da kulaktan kulağa anlatılan kısaların günümüz Anadolusuna uyarlanmasıdır. İnsanla ilgili bilimsel verilerin kaynağı olarak batının işaret edilmesi anlamlı görünse de batıyı da etkileyen asıl kaynakların bizim kendi öz kültürümüzün değerleri olduğunu yeniden keşfetmeye her zamankinde daha fazla muhtacız.
Bu kitapla; içinde bulunduğumuz kültürümüzün bilgeleri ışında, kendinizi keşfedeceğinize inanıyor, keyifli okumalar diliyoruz.

Liste Fiyatı: 15,74
Yayın Tarihi: 24.09.2014
ISBN: 9786051510811
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 105 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anadolu-bilgelerinin-aydinliginda-cozum-odakli-kocluk/350143.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:974954/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner