banner
Başarılı Bir İşletme İçin Yeni Girişimcilik

Başarılı Bir İşletme İçin Yeni Girişimcilik

Çok hızlı bir değişimin yaşandığı dünyada sürekli yeni fikirler, yeni yazılımlar, yeni makine ve aletler-le insan ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmaktadır. Bazen kullanımı çok da gerekli olmayan ürünler bile üretilebilmekte, yeni ve değişik pazarlama usulleriyle tüketiciye sunulmakta ve çok başarılı sonuçlar alınabilmektedir.

Ekonomideki değişimler, kişi başına düşen gelirin yükselmesi, kültür düzeyinin artması, kadının ça-lışma dünyasında eskisine oranla daha fazla görünmesi, ihtiyaçların çoğalmasına-çeşitlenmesine, yeni iş alanlarının açılmasına yol açmıştır. Teknolojideki yenilikler, yeni üretim araçları yeni ürünlerin ortaya çıkmasına vesile olmuş, insan yaşamı ve ihtiyaçları da değişiklikler göstermiştir.
Günümüzde teknolojideki gelişimler ve değişimler hizmet sektörlerine de yansımış, girişimcilerimiz için yeni iş fırsatları ortaya çıkmış ve çıkmaya devam etmektedir.

Gelişmiş ülkelerdeki iş fırsatlarının bizden fazla (AB ve ABD’de 25.000, bizde ise 5000 civarında meslek çeşidi) olması girişimcimiz için önemli bir avantajdır. Daha yapacak çok iş olduğu açıktır. Bunun için yapılması gereken şey; yeni fırsatların araştırılması ve uygulanmasıdır.

Girişimcilik, ülkemizin kalkınması için, insanımızın mutluluğu için en önemli iş kaynağı-dır..KOSGEB tarafından desteklenen girişimcilik, Cumhuriyet tarihinin en önemli inovasyon uygula-malarından biridir. Bu destekler sayesinde her eğitim düzeyinden on binlerce kişi yararlı eğitimler almış, yeni işyerleri kurulmuş, kurulmaya da devam etmektedir.

Girişimcilik için yapılmakta olan eğitimlerin KOSGEB’in verdiği hibeler kadar değerli olduğu bu kursları alan kursiyerler tarafından da teslim edilmektedir. Bu kitabın hazırlanmasındaki en önemli amaç; Girişimcilikle ilgili eğitim almamış, eğitim almış ancak üzerinden uzun zaman geçmiş, ya da yanlış uygulamalarla işini kapatmak zorunda kalmış girişimci adaylarımızın iş kurmalarına, kendileri-ni ve işlerini geliştirmeye ve biraz da eğitimcilerimize yardımcı olabilmektir.

Bu kitap, KOSGEB girişimcilik eğitim programına uygun olarak hazırlanmıştır. Sadece yeni girişimci-lerimiz için değil, işini geliştirmek isteyen işletmecilerimiz için de yararlı bir rehber niteliğindedir.

Liste Fiyatı: 80,00
Yayın Tarihi: 01.03.2017
ISBN: 9789756335901
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 137 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/basarili-bir-isletme-icin-yeni-girisimcilik/350409.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:977094/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner