banner
Turgut Reis & Denizler Hakimi / Bizim Kahramanlarımız -8

Turgut Reis Denizler Hakimi / Bizim Kahramanlarımız -8

Denizlerin Hakimi Turgut Reis’in Destansı Maceralarına katılmaya hazır olun..

Adam, gözlerini delip geçen bakışlardan öyle bir ürktü ki, yola uzattığı başını hemen geri çekti. Sanki o an Turgut Reis’in içinden geçenleri, içini titreten bu bakışlardan okumuş gibiydi:

“Sen, Türkleri de Turgut Reis’i de hâlâ tanımamışsın. Bizim yiğitliğimiz, bileğimizden çok yüreğimizdedir. Bileklerimize vurulan zincir, yüreğimize ne yapar ki? Umarım bir gün seninle de görüşürüz. Bakalım o zaman kaçmak için hangi dağda bir delik arayacaksın?”

Genç okurlarımız, bu kitabı okumakla Turgut Reis gibi bir kahramanı, her biri destan tadındaki maceralarına bizzat katılmak suretiyle tanımış olacaklardır. Turgut Reis’in şahsında; gerçek anlamıyla yiğitliğin, cesaretin, değerbilirliğin, vatan sevgisinin, vatan ve millet için fedakârlığın ne olduğunu göreceklerdir.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi, Türk tarihinin en büyük denizcilerinden biri olan Turgut Reis’le tanışmaya davet ediyoruz.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 01.06.2015
ISBN: 9786055122485
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 19.5 cm

Bu üründen 141 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turgut-reis-denizler-hakimi-bizim-kahramanlarimiz-8/350637.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1033112/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner