banner
5.Sınıf Türkçe Tedes

5.Sınıf Türkçe Tedes

Günümüzde teknoloji hayatın her alanına girmiştir. Bu gelişmeden eğitim de etkilenmiştir. Eğitimde akıllı tahta, tablet, akıllı telefon teknolojileri kullanılmaya başlanmıştır. Bu durum, söz konusu teknolojik altyapıya uygun doküman ihtiyacını doğurmuştur. Elinizdeki kitap bu ihtiyacı gidermeye yöneliktir.

Kitapta örnek metinlerden hareketle bir ders işlenişi esas alınmıştır. Metinlerin ses dosyaları dijital ortamda yer almaktadır. Metinlerde temalara uygun poster, resimler ve resim dizileri kullanılmıştır.

Bu metinlere bağlı olarak "Metin İnceleme" çalışmaları yapılmıştır. Bu çalışmalar, "Söz Varlığını Geliştirme", "Anlama ve Yorumlama", "Dinleyelim Yorumlayalım" bölümlerinden oluşmaktadır. "Dinleyelim-Yorumlayalım" bölümlerindeki soru ve etkinlikler için dijital ortamlara ayrıca seslendirilmiş metinler eklenmiştir. Bu çalışmalar söz konusu dinleme metinlerinden hareketle yapılmıştır.

Kitapta "Bunları Bilelim" bölümleri de vardır. Bu bölümler de yeni müfredata uygun bir konu anlatımı vardır.Konular etkinliklerle zenginleştirilmiştir. Gerekli görülen yerlere konu anlatımını desteklemeye yönelik videolar,animasyonlar, grafikler, sunumlar resimler konmuştur. Konu anlatımlarından sonra konu testleri sıralanmıştır. Dijital ortamda yer alan dokümanlar için kitabın kâğıt baskısında da görülebilen yatay butonlar kullanılmıştır.

Hangi butonla hangi içeriğe ulaşılabileceği butonun üzerine kısaca yazılmıştır.Kitabın başına kullanım rahatlığı sağlaması amacıyla hem temalara göre hem de konulara göre içindekiler bölümü eklenmiştir. Bu kitabın kullanılması öğretmen, sınıf, tablet veya akıllı tahta gibi unsurların bir arada olmasını gerektirmektedir.

Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 01.01.2014
ISBN: 9786051611136
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 248
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/5sinif-turkce-tedes/350982.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:980032/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner