banner
Okul Öncesi Eğitime Giriş (Edt. Serdal Seven)

Okul Öncesi Eğitime Giriş (Edt. Serdal Seven)

Okul öncesi eğitim, çağımızın modern toplmlarında, önemi gün geçtikçe artan bir eğitim kademesi durumundadır. Ülkemizde, son yıllarda hızlı gelişim kaydeden bu eğitim kademesine gereksinim daha da artmıştır. Okul öncesi eğitim ihtiyacının giderilmesi ve kalite elde edilmesi öğretmen faktörüne bağlıdır. Bu bağlamda öğretmen adaylarının alanlarıyla ilgili daha iyi eğitim almaları gerekmektedir.

Bu kitapta, okul öncesi eğitim konusunda bir öğretmenin sahip olması gereken temel konular giriş düzeyinde sunulmuştur. Okul öncesi eğitimin önemi, Türkiye'deki tarihsel gelişimi, çeşitli ülkelerde okul öncesi eğitim uygulamaları, okul öncesi eğitimde program, okul öncesi çocuğunun gelişimi ve ihtiyaçları, okul öncesi eğitimde yaklaşımlar, okul öncesi eğitim kurumları, öğretmen ve personel, okul öncesi eğitim ortamları, okul öncesi eğitimde aile ve akran konularında en güncel bilgilere yer verilmiştr.

Okul öncesi öğretmenleri, öğretmen adayları ve okul öncesi eğitimini anlamak isteyen herkes için katkı sağlayacak bir kaynak niteliğindedir.

Liste Fiyatı: 27,78
Derleyici: Serdal Seven
Yayın Tarihi: 11.10.2014
ISBN: 9786053648819
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 280
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/okul-oncesi-egitime-giris-edt-serdal-seven/351381.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:980446/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner