banner
Eğlenceli Projeler -2 (5-6 Yaş)

Eğlenceli Projeler -2 (5-6 Yaş)

Eğlenceli Projeler-2 sayesinde çocuklar grup hâlinde çalışarak ortaya bir proje çıkarabileceklerdir. Yapılan projeler, sınıf içi etkinliklerde kullanılacak şekilde düzenlenmiştir.

Projeler, çocukların el-göz koordinasyonlarının yanı sıra zekâ gelişimlerini de destekleyecek niteliktedir. Kısacası çocuklar, projeleri yaparken; bilişsel ve psikomotor; yaptıklarıyla oynarken; dil, sosyal ve duygusal alanlarda gelişeceklerdir.

İçeriği:
Eğlenceli Projeler-2, çocuklara grup içinde iş birliği yaparak proje üretme fırsatı veren bir üründür. Bu ürün, çocukların hem eğlenecekleri hem oynayacakları hem de öğretmenin sınıf içi etkinliklerde kullanacağı birbirinden farklı projelerden oluşmaktadır.

Üründe yer alan projeler; Sınıf Mevcudu Afişi, Boy Cetveli, Sonbahar Mevsimi Panosu, Kış Mevsimi Panosu, İlkbahar Mevsimi Panosu, Yaz Mevsimi Panosu, Güzel Davranış Kesesi, Sınıf Fotoğraf Panosu, Oyunlu Saat, Şiir Kutusu, Mutluluk Defteri olarak sıralanabilir.

Sınıf Mevcudu Afişi, üzerindeki yıldızlara, öğrencilerin resimleri yapıştırılarak sınıfa asılabilir. Boy Cetveli, sınıfın duvarına asılarak belirli aralıklarla öğrencilerin boyu ölçülebilir. Boy cetveli "Veli Mesaj Panosu" olarak da kullanılabilir.

Sonbahar Mevsimi Panosu, Kış Mevsimi Panosu, İlkbahar Mevsimi Panosu ve Yaz Mevsimi Panosu o günkü havanın güneşli, parçalı bulutlu ya da yağmurlu olmasına göre ilgili hava durumu figürüne ataç tutturarak "Hava Grafik Panosu" olarak kullanılabilir.

Güzel Davranış Kesesindeki gülen yüzler, gün içinde güzel davranış sergileyen öğrencileri ödüllendirmek için kullanılabilir.

Sınıf Fotoğraf Panosuna öğrencilerle birlikte çektirilen (gezi, gösteri vb.) fotoğraflar, dönüşümlü olarak yapıştırılabilir.

Haftanın Çiçek Çocuklarının Fotoğraf Panosuna, o hafta olumlu davranışları en fazla olan öğrencilerin fotoğrafları yapıştırılabilir.

Oyunlu Saat maketinde kedinin kuyruğu aşağı yukarı doğru hareket ettirilerek öğrencilerle oyun oynanabilir (Herkes, sırayla bilmece sorar. Bilmecenin cevabını bulan, kedinin kuyruğunu hareket ettirme hakkını kazanır.).

Şiir Kutusundaki şiirler; sınıf içi etkinliklerinde kullanılabilir. Şiir Kutusuna başka şiirler de konulabilir.

Mutluluk Defterine her gün yaşanan güzel olaylar yazılıp haftanın son günü yazılan olaylar okunarak öğrencilerle sohbet edilebilir.

Liste Fiyatı: 17,59
Yayın Tarihi: 17.10.2014
ISBN: 9786051120867
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 32
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/eglenceli-projeler-2-56-yas/351751.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:981523/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner