banner
Ateş Etme Silahsızım

Ateş Etme Silahsızım

Okul bahçesindeki çocukları izliyorum pencereden. Başlarında sopa kılıklı bir adam... Yere yufka gibi bir minder sermiş, takla attırıyor yavrucaklara. Kimi bir çırpıda kıvrılıp doğruluveriyor, kimi ayakları havada kalakalıyor, düşüp ağlıyor belki, kimiyse denemekten bile korkup duvar dibine sinmiş. Yaşamak da takla atmaya benziyor biraz. Ben ikisini de beceremediğimden öyle sanıyorum ya da. Sık sık ölümü düşünüyorum bu ara. Polisiye filmler seyrediyorum. Yok yere üzülüp yastıkları dişliyorum, bazen de yumruk gibi sevinip sonra yine kederleniyorum. Ne saçma. Ömür öyle ya da böyle tükeniyor. Ne ‘Eller havaya; bu bir soygundur!’ ne de ‘Ateş etme; silahsızım!’ diyebiliyorum zamana.”
Derin bir gözlem güü¨yle, hayatın değişik renklerini yakalayan, hayatın içinden, kenarından, toplumun farklı tabakalarından, büyümeyen çocuklardan, çocuklaşamayan büyüklerden, kasabalardan, kentlerden insan öyküleri.
Düşündüren, acıtan, güldüren insan manzaraları.

Liste Fiyatı: 90,00
Yayın Tarihi: 17.10.2014
ISBN: 9786054927791
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 96
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 18.5 cm

Bu üründen 181 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
49,50

Süper Fırsat?

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 40

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ates-etme-silahsizim/351854.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:981623/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner