banner
Uygulamalı Regresyon Analizi & Kavramlar ve R Hesaplamaları

Uygulamalı Regresyon Analizi Kavramlar ve R Hesaplamaları

Uygulamalı Regresyon Analizi-Kavramlar ve R Hesaplamaları isimli eser, yanıt (bağımlı) ve açıklayıcı (bağımsız) değişkenler arasındaki mevcut ilişkileri tanımlayan matematiksel modelleri oluşturma konusuna önemli ölçüde ışık tutmaktadır. Bu kitap, değişkenler arası ilişkileri inceleyen ve modelleme tekniklerinin önemli bir sınıfını teşkil eden regresyon analizinde, lisans ve lisansüstü öğrenciler, istatistikçiler ve araştırmacılar için referans bir kaynak olarak tasarlanmıştır.

Regresyon analizi çok sayıda uygulama alanlarına sahiptir. Bunlar arasında ekonomi, finans, işletme, hukuk, meteoroloji, tıp, biyoloji, kimya, mühendislik, eğitim, spor, tarih, sosyoloji ve psikoloji sayılabilir. Kitaptaki uygulama örnekleri ilgili alanları kapsayacak şekilde özenle hazırlanmıştır.

Regresyon analizinin uygulamasında bilgisayar önemli bir rol oynar. Metin içerisinde bilgisayar kullanımı, hem çizelgelerin hem de grafiksel çıktıların görüntüleri dahil birçok açıdan serbest R yazılımı ile entegre edilmiştir.

Liste Fiyatı: 371,00
Yayın Tarihi: 22.10.2014
ISBN: 9786051335384
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 570
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 17 x 24 cm

Bu üründen 75 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 282,15
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/uygulamali-regresyon-analizi-kavramlar-ve-r-hesaplamalari/352210.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:983095/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner