banner
Etkileyiciliğin Psikolojisi & İnsanları Etkileme Sanatı

Etkileyiciliğin Psikolojisi İnsanları Etkileme Sanatı

“Hayat bir çizgidir; ilgi bekler. İnsan ise bu ilgiyi göstermeyi hak eden bir değerdir.”

Ve hayatı hak etmişti insan. Ancak, arıyordu bir şeyleri. Aslında aradığı o şeyler tek bir sorunun cevabında gizliydi: Nasıl daha iyi olabilirdi hayatı? Yazılan binlerce başarı ya da hedef reçeteleriyle mi yoksa tamamen kendine özgü bir bakış açısıyla mı yaşamalıydı hayatı? İyi iletişim kurmak için, etkileyebilmek için sonu gelmeyen nasihatler mi dinlemeliydi? Yoksa hayata meydan okuyup, kendi bakış açılarıyla mı inşa etmeliydi her şeyi?

Bu kitapta etkileyici bir birey olmak, etkileyici bir iletişim kurabilmek temelleriyle, bunları elde edebilmek için çeşitli bakış açıları sunulmuştur. Kitabın temel özelliği, size kural ya da reçeteler sunmaktansa, kendi kurallarınızı kendi bakış açılarınızla oluşturmanızı sağlamasıdır. Bu yüzden düz (bilgilendirici) bir ifade tarzıyla birlikte kimi bölümlerde duygulara hitap edici bir anlatım tekniği kullanılmıştır.

Liste Fiyatı: 12,50
ISBN: 9786054812554
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 102 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/etkileyiciligin-psikolojisi-insanlari-etkileme-sanati/356216.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:994172/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner