banner
Gönül Doktoru

Gönül Doktoru

Orhan yaz tatilinde akrabalarının yaşadığı köye gelir. Şehirli bir çocuk olan Orhan, köyü ve köylüleri kısa zamanda çok sever. Kendi yöresel diliyle konuşan temiz kalpli köylüler, tarlalar, bahçeler, yeşillikler, hayvanlar, sürekli çalışmakla geçen hayat; Orhan'a bambaşka bir dünyayı tanıtmıştır.
Arkadaşı Mıstık'la tarlalarda bahçelerde dolaşırlar, hayvanları otlatırlar. Köy insanlarının çoğu iyilik yapmayı sever. Hepsi de ağız birliği etmişçesine, "Selim hoca bize anlatmıştı ki..." diye açıklarlar niye iyilik ettiklerini. Köyün imamı Selim Hoca, her meseleyi Peygamber Efendimizin hayatından örnekler vererek çözer, yanlışları düzeltir.
Selim Hoca ile tanışınca Orhan'ın da dünyası değişir. Onun tatlı diliyle Peygamberimizi anlatarak nice insanları etkileyip değiştirdiğini görür. Selim Hoca, tam anlamıyla Gönül Doktoru'dur.
Bu romanı okurken, içiniz kıpır kıpır ederek sevimli bir köy hayatını gerçekmiş gibi yaşayacaksınız ve kendinizi Selim Hoca gibi Gönül Doktoru hissedeceksiniz.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 7,41
Yayın Tarihi: 01.11.2002
ISBN: 9789756503492
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 206
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 52 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gonul-doktoru/51948.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:96991/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner