banner
Astral Seyahat Yeni Başlayanlar İçin

Astral Seyahat Yeni Başlayanlar İçin

Astral Seyahat zamanın başlangıcından beri insanların çok ilgisini çekmiştir. Nasıl oluyor da bazı insanlar fizik bedenlerinden ayrılarak zaman ve mekanı aşıp istedikleri yere gidebiliyorlar? Bu yetenek sadece belli kişilere mi özgü yoksa herhangi biri de bunu yapmayı öğrenebilir mi?

Eğer siz de Astral Seyahat konusuna meraklıysanız bu kitapla zihninizden geçen pek çok soruya cevaplar bulabilirsiniz. Richard Webster, geçmişten günümüze kadar yaşanmış pek çok deneyimden örneklerle konuyu çok sade bir dille anlatmıştır. Özellikle de göz önüne alındığında, isteyen herkesin faydalanabileceği güzel bir çalışma kitabıdır.

Kitapta gevşeme ve meditasyondan başlayarak tam bir astral seyahat gerçekleştirmek üzere adım adım ilerleyen bir anlatım yolu tercih edilmiştir.

Ayrıca sıklıkla astral seyahatle karıştırılan beden dışı deneyimler, zihin seyahatleri, ölüm anlarında görülen vizyonlar gibi konulara da kısaca değinilmiş ve örneklerle aralarındaki farklar ortaya konmaya çalışılmıştır.

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 24.07.2003
Orijinal Adı: Astral Travel for Beginners
ISBN: 9789758519354
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 203
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 33 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/astral-seyahat-yeni-baslayanlar-icin/54187.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:50707/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner