banner
Kendi Kendine Kırk Derste Osmanlı Türkçesi (Osmanlıca)

Kendi Kendine Kırk Derste Osmanlı Türkçesi (Osmanlıca)

Eski yazı kaynaklarımıza, arşiv ve kütüphanelerimizde sık, sık rastladığımız Avrupalı genç müsteşriklerin yani Türkologların bizden çok sahip çıkması acı bir gerçektir. Kendi kültür mirasımızın ne olduğunu daha ziyade onlardan öğrenmek ne hazindir... Bizzat tarih ilminin kendisi kadar, öteki bütün beşeri ve tabii ilimlerin inkişaf seyirlerini tetkik de eski yazıyı hakkıyla bilmeye bağlıdır... Bir yandan zamanın merhametsiz tahribiyle günden güne eriyen bir yandan da okuyucu ve tetkikçisi çok azalan eski yazı eserlerimizin bugünkü ve gelecek nesillere kazandırılması, Osmanlı Türkçesini bilmeye bağlıdır.

Prof. Dr. Abdülkadir ÖZCAN

Osmanlıca bizim tarihi kültürümüzün anahtarıdır. Osmanlıca (eski yazıyı)bilmeden kültürümüzü tam olarak anlamaya ve onun tadına varmaya imkan yoktur. Osmanlı Devleti, dünya tarihinin en uzun ömürlü imparatorluklarından birini, kültür ve medeniyetini kurmuştur, biz onun mirasçısıyız ve onun içinden geldiğimizden dolayı onu bilmeye mecburuz.

Liste Fiyatı: 50,00
Yayın Tarihi: 01.01.2002
ISBN: 9789754322873
Dil: OSMANLICA
Sayfa Sayısı: 143
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 1.561 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 38,03
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kendi-kendine-kirk-derste-osmanli-turkcesi-osmanlica/54548.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:36414/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner