banner
Sibernetik NLP ve Uzlaşma

Sibernetik NLP ve Uzlaşma

Elinizde tuttuğunuz kitabı okumadım (!) Sanki karşımda Erickson, Grinder, Bandler, Artar ve Yurdakul'la konuştum gibi geldi. Ben sordum. Onlar anlattılar. Hazırdım. Öğrenci hazır olduğu zaman öğretmen gelir. Çok şey öğrendim. Bildiklerimi pekiştirdim. Doğruladım sistemin ne olduğunu, evrenin en mükemmel yaratığı insanı, iç uzlaşmayı, çevreyle uzlaşmayı daha iyi kavradım. Daha neler neler. Burad aamacım kitabı anlatmak değil şaşkınlığımı gidermek. Bu kitap beni benimle tanıştırdı, beni bana anlattı. Teşekkürler Dilek, teşekkürler Kazım... Bana seçmeyi ve hiçbir şeyin rastlantı olmadığını öğrettiniz.

Elinizde tuttuğunuz bu kitap özel hayatınızda, iş hayatınızda, terapide, müzakerede, eğitimde ve ihtiyaç duyacağınız başka bir çok alanda kendisiyle uzlaşmış bununla birlikte çevresiyle de en usta biçimde uzlaşabilen bir insan olmanıza önemli katkılar sağlayacaktır.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 09.10.2003
ISBN: 9789758515530
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 198
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 48 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sibernetik-nlp-ve-uzlasma/55283.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:50832/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner