banner
Siret Ansiklopedisi 6 Cilt Takım

Siret Ansiklopedisi 6 Cilt Takım

İslam Peygamberi Hz. Muhammed Sallallahu aleyhi vesellem'in hayatı (sireti) İslam dini'ni mükemmel şekilde anlamanın yegane yoludur. Bu yüzden insanlğa O'nun öğretisi, ahlak ve hayat tarzını götürmek en önemil görevimizdir.

O'nun şahsiyeti insan hayatını her sahada ve her yönüyle aydınlatır. Davranışları insanlar için mükemmel bir örnektir. Hayatı boyunca, her insan gibi beşeri duygu, arzu, acı ve zorluklarla karşılaşmıştı. Fakat, O'nun ahlakı hep kusursuzdu; tam bir fazilet ve adalet sahibiydi.

Bu çalışma, Allah'ın yeryüzündeki Son Elçisi'nin gayret ve aziz hatırasına aciz bir katkı olarak hicretin 1400. Yılı kutlamaları münasebetiyle Siret Ansiklopedisi adı altında ve O'nun örnek hayatını muhtelf yönleriyle insanlığa sunmak gayesiyle meydana getirildi.

Bu eserde, geniş bir İslam kültürü çerçevesinde Hz. Peygamber'in hayatı bütün yönleriyle ele alınmakta, konular tasnif edilerek ayrıntılarıyla sunulmaktadır. Krolojik bir tarih kitabı veya alfabetik bir ansiklopedi olmayışı istifadede kolaylık sağlamaktadır. Müracaat kaynağı olarak faydalanılabileceği gibi elden bırakmadoan okunabilecek bir özellik de taşımaktadır.

Liste Fiyatı: 1.200,00
Derleyici: Kolektif
Yayın Tarihi: 01.03.2004
ISBN: 9789757560104
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 3359
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 203 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/siret-ansiklopedisi-6-cilt-takim/57801.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1032975/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner