banner
Senaryo Yazma TekniÄŸi

Senaryo Yazma TekniÄŸi

Türkçemizde sinemayı konu alan kitapların sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Kıvanç verici bir durum. Bunlardan kimileri sinemayı geneli ile, kimileri de bütünün içinde yer alan türleri ile, (belgesel, aşk-duygusal, gangster, komedi-güldürü, müzikal, western, polisiye-gerilim vb. gibi) kapsamlı bir biçimde ele alıp okuru bilgilendiriyor. Sinema (ya da film) tekniği üzerine olanlar ise, şimdilik azınlıkta.

Bugün sinemaya olduğu oranda televizyona da küçümsenmeyecek bir ilgi var. Bu üstelik giderek büyük bir yaygınlık kazanıyor.

Kendilerini yenileme ve eskisinden çok farklı bir yapılanma çabasındaki günümüz Türk Sineması; yanı sıra, inanılması güç bir bereketlilikle çoğalan televizyon kanalları, yerli yapımları ister isitemez sayısal bakımdan arttırmaya yöneliyor.

"Senaryo Yazma Tekniği ve Uygulamalı Senaryo Örnekleri" yalnızca sinemaseverler için hazırlanmadı. Hiç kuşku yok, onların da eksik kalmış (tabii, hala varsa) bir yanlarını tamamlayacak, ama bu kitapta asıl güdülen amaç, kendine gelecekte sinema ve televizyon senaryo yazarlığını seçmiş ya da seçecek olanlara yabancı ve yerli çeşitli senaryo örneklerini vererek onlara gerçekten yararlı olmaktır.

Liste Fiyatı: 400,00
Yayın Tarihi: 04.03.2004
ISBN: 9789758747078
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 416
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 53 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
260,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 64

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 234,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/senaryo-yazma-teknigi/57884.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:100944/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner