banner
Amerikadaki Türk Beyin Gücü

Amerikadaki Türk Beyin Gücü

Bireysel öyküler yoğunluklu olarak sözlu kültürün bir parçasıdır. Bireysel öykülerin yazılı olarak ifadesi, aslında aynı zamanda bir '' tarih yazma '' sürecidir. '' Resmi tarih '' in genel hatlarına, '' bireysel tarih '', yaşanmışlıkların inceliklerini ekler.
Bu amaçla , Türklerin Amerika'ya gelişlerini, hayat tarzlarını nasıl kurduklarını ve meslek tutkularını incelemek istedik. Kitabımızın bir diğer temel çıkış noktası da , insanların Türk kimliklerine burada ne kadar duyarlı oldukları konusuydu. İlişkiler düzenini nasıl kurmuşlardı ? Bunun sonuçları ne olmuştur ? New York'un hızlı yaşamına nasıl ayak uydurmuşlardı ? Ya da uydurabilmiş miydiler ?
Hayatların öyküye, düşlerin gerçeğe, köklerin, kişilerin öz kimliklerine dönüştüğü yerde ilerisi için bir belge niteliği taşıyacak bilgileri bu eserde bulacaksınız. Geliş sebepleri ve yapmak istedikleri ne kadar farklı olursa olsun, bu insanların öyküleri bir araya geldiğinde ortaya bir zariflik, bir renk çıkıyor.
Herkesin anlatılmaya ve dinlenmeye değer bir öyküsü vardır diyoruz…

Liste Fiyatı: 6,94
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
Boyut: 13 x 21 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/amerikadaki-turk-beyin-gucu/59266.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:97850/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner