banner
Yumuşakçalar ve Diplomasi

Yumuşakçalar ve Diplomasi

Sanatçılığından ve vatanseverliğinden, asla şüphe duyulmayacak bir insan olan Çelik Erişçi'nin kitabı ülkemizin fotoğrafını çok net bir biçimde ortaya koyuyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün, "İstiklali Tam" dediği "Tam Bağımsızlık" anlayışından hareketle onun ilke ve devrimleridir.

Bu anlayışta O'nun belirttiği gibi "Tam Bağımsızlık" demek, kuşkusuz siyasi, mali, ekonomik, adli, askerlik ve kültür... gibi her alanda tam bağımsızlık ve özgürlüktür. Bu saydıklarımın herhangi birisinde bağımsızlıktan yoksunluk, ulusun ve ülkenin gerçek anlamıyla bütün bağımsızlığından yoksun olması demektir.

Medyası Cumhuriyet düşmanlarına biat etmiş, insanları tepkisizleştirilmiş, gençleri ucuz star yarışmaları ile uyutulmaya çalışılan bir ülkede ayağa kalkarak, yolsuzluğa, yoksulluğa, bağımlılığa karşı duruş göstermenin zamanı geldi de geçiyor bile.

Liste Fiyatı: 0,00
Yayın Tarihi: 11.05.2004
ISBN: 9789756448380
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 268
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 4 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yumusakcalar-ve-diplomasi/59415.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:0/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner