banner
Tepetaklak / Tersine Dünya Oyunu

Tepetaklak / Tersine Dünya Oyunu

Uruguaylı yazar Eduardo Galeano'nun sivri kalemi, Meksikalı baskı ustası Jose Guadalupe Posada'nın çizimleriyle karşınızda Tersine Dünya Okulu; Tepetaklak.

Eduardo Galeano mizahi diline, yer yer gülümsetmesine rağmen, dünyanın aldığı korkunç hali gözler önüne seriyor. Ama bunu yaparken başka bir dünyaya açılan yolun kapılarını işaret etmeyi de ihmal etmiyor. Umut için bir mum da Eudardo Galeano yakıyor.

"Pek çok umut kaynağı var. Eğer umudun içecek suyu olmasa susuzluktan ölürdü. Neyse ki, büyük kalabalık insan grupları var, Zapatistalar gibi, topraksız köylüler gibi... Tek olası dünya bu değil. Gerçeklik her sabah yeniden doğan bir çarpışma. Kim 1 Ocak 1994'te ormanın içlerinden Zapatistaların çıkacağını söyleyebilirdi. Kimse bunu öngörmedi ve şapkadan tavşan çıktı. Bu şu demek, hala hayat var, uslu uslu boyun eğmeyi reddenlerin arzusu... Bu dünya tepetaklak ve bakalım onu ters çevirebilecek miyiz, onu deniyoruz!"

Liste Fiyatı: 17,59
Çevirmen: Bülent Kale
Yayın Tarihi: 28.05.2004
Orijinal Adı: Patas Arriba La Escueladel Mundo Al Reves
ISBN: 9789756663509
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 340
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 158 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tepetaklak-tersine-dunya-oyunu/59867.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:62034/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner