banner
Hülya Koçyiğit: Film Gibi Yaşadım

Hülya Koçyiğit: Film Gibi Yaşadım

"Film Gibi Yaşadım", sinemada bir ömrün tanıklığı kadar, yakın dönemimize de ışık tutan bir söyleşi demetini getiriyor.
1960'lı yıllarda sinemaya adım atan, kısa bir süre sonra da 'yıldız'laşan sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, bu meslekteki kırkıncı yılının dökümünü Feyzan Ersinan'a anlattı.
Bir sanatçının yetişme ortamı, sinemadaki soluklu yolunun dönemeçleri, yaşadığı dönemin gerçekliği içtenlikli biçimde bu söyleşide dile getiriliyor.
Sinema yazarı Feyzan Ersinan, Koçyiğit'le akıp giden söyleşisini, sinema dünyamızın tanınan simalarıyla yaptığı söyleşilerle tümlüyor: Orhan Aksoy, Ediz Hun, Selim İleri, Lütfi Ö. Akad, Halit Refiğ, Osman Şahin, Semir Aslanyürek, Kartal Tibet uzak / yakın bakışlarıyla Hülya Koçyiğit'i anlattılar. Nilüfer Koçyiğit, Feryal Koçyiğit ve Selim Soydan ise sanatçıya yakın duruşlarının anlamını söze döktüler.
"Film Gibi Yaşadım", aynı zamanda, bir sanatçının otoportresine bakış denemesidir. Sinemayı sinema yapanlar içtenlikle tanıklığını getiren bu kitap uzunca süre elinizden düşmeyecek.

Liste Fiyatı: 20,83
Yayın Tarihi: 30.10.2004
ISBN: 9789753042444
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 259
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 17.5 x 25.5 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hulya-kocyigit-film-gibi-yasadim/63480.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:41945/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner