banner
Bilişsel Terapi ve Duygusal Bozuklukları

Bilişsel Terapi ve Duygusal Bozuklukları

Son yıllarda duygusal bozukluklar konusu büyük bir ilgi görmüş ve popülerlik kazanmıştır. Bu yoğun ilgiyi popüler magazin dergilerinin içeriklerinde ve en çok satan kitap listelerinde bariz bir şekilde görmek mümkündür. Psikolojik bozuklukları konu alan üniversite dersleri de bu yoğun ilgiden nasibini almıştır. Psikiyatristler, klinik psikologlar ve zihin sağlığı alanındaki diğer uzmanların sayısında büyük bir artış meydana gelmiş, alana gösterilen duyarlılık yalnızca özel girişimlerle sınırlı kalmamış, kamu bütçelerinden de yüklü meblağlar zihin sağlığı merkezlerine ve psikiyatri alanındaki diğer faaliyetlere ayrılmıştır.

Öte yandan, duygusal bozukluklar konusunun yaygınlaşmış ve bu alanda profesyonel hizmet sunma yolundaki büyük çabalar, bu tür bozuklukların doğası ve uygun tedavi şekilleriyle ilgili konunun otoriteleri arasında gittikçe artan derin görüş ayrılıkları bağlamında ortaya çıkmıştır.

Liste Fiyatı: 155,00
Çevirmen: Aysun Türkcan
Çevirmen: Veysel Öztürk
Yayın Tarihi: 27.05.2008
Orijinal Adı: Cognitive Therapy and Emotional Disorders
ISBN: 9789756329122
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 335
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.6 x 20.9 cm

Bu üründen 613 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bilissel-terapi-ve-duygusal-bozukluklari/69358.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:140063/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner