banner
Kendine İyi Bak

Kendine İyi Bak

Şöyle bir bakın etrafınıza: İnsan ilişkilerinde bir kirlenme, ruh dünyamıza sinmiş bir çirkinleşme yok mu? Hayatın pek çok alanında, güzelliğin izini sürmek dururken, çirkinliğe mağlup olmuyor muyuz? Dikkatlerimizi güzel olanı seçip ayıklamak yerine çirkin olanı teşhire yöneltmiyor muyuz? Çirkinliği konuşmaya ve yaşamaya ayırdığımız saatler arasında, güzellikle dolu anların bir hükmü, sahiçiliği ve heyecanı kaldı mı?

İnanmak güzelliği görmeyi, güzellikle hemhal olmayı mümkün kılmıyorsa, ortada önemli bir sorun var demektir. İnandığını söyleyen insanlar hala Tanrı'nın sözlerini işitme kıtlığı çekiyorlarsa, bu sorunu iyi teşhis etmek gerekir.

Aslolan güzelliktir ve kainatı temaşa eden kişi şerrin hayra, çirkinliğin de güzelliğe inkılab edebileceğini fark eder. Ki, insana verilen görev, bozulmuş olanı onarmak, yıkılmış olanı yerine koymaktır.

Ve işte bunun için, insanın kendine iyi bak'ması geriyor..

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 7,41
Yayın Tarihi: 23.11.2005
ISBN: 9789758285389
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 144
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 101 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kendine-iyi-bak/75701.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:103252/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner