banner
Japonya'da 20 Yıl

Japonya'da 20 Yıl

Hülya Algün Rüst, Türkiye’de doğmuş ve henüz gencecikken İsviçre’ye taşınmış bir Türk kadını. Burada aktif şekilde süren meslek hayatı 1984 yılına kadar devam ederken, romantik bir maceranın peşine düşüp kendini Japonya’da buluyor. Bu aşk evlilikle sonuçlanıyor ve kısa süreliğine geldiğini zannettiği Tokyo’da ya-şadığı yirmi yılı, tuttuğu notlarla bir romana dönüştürüyor.
Türkiye’de gençliğini yaşayıp, buranın kültürü ile beslenmiş olan yazar, daha sonra Avrupa ile tanışıyor. Hayatını buraya göre kurgulamışken bu defa Uzak Doğunun mistik havasını soluyup köklü ve değişik Japon kültürü ile harmanlanıyor. İşte bu kitapta yazar, çok değişik ve farklı bir kültüre adapte olma sürecinde yaşadığı zorlukları, gönüllü olarak çalıştığı ve çeşitli derneklerde gerçekleştirdiği faaliyetlerini, Tokyo’nun renkli cemiyet hayatına katılımını ve bir Türk kadınının nasıl başarılı olacağını da anlatıyor.
İçten bir anlatım ve kendine has üslubu ile yazdığı bu sıcacık notları bazen gülerek, bazen duygulanarak oku-yacaksınız.

“... Bir köşede yanan büyük ateşin geceyi aydınlatan ışığında etrafta dolaşan rahiplerin ve kimonolu kadınların görünümleri, geleneksel giysili satıcıların stantlardan yükselen sesleri ile karıştığında, ortaya çok büyülü bir manzara çıkıyor. Japonya böyle günlerde inanılmaz otantik oluyor...”

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 11.11.2014
ISBN: 9786059977203
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 292
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/japonyada-20-yil/354192.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:991387/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner