banner
Müslümanın Yaşam Koçu

Müslümanın Yaşam Koçu

Potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmak sadece bir ibadet değil gerçekten yürek isteyen de bir uğraştır. Bu yolculuğun zaman zaman seni hiç ummadığın yerlere hatta bazen zahmetli yokuşlara süreceğinin farkındayım. Umarım buralardan daha güçlü, daha mutlu ve hayallerini gerçekleştirmiş biri olarak çıkarsın.

Bu sadece bir başlangıç. Allah’ın izniyle içindeki potansiyeli mutmain olana kadar kullanabileceğin ve hayat görüşüne uygun yaşamakta başarılı olacağın yerlere doğru yoluna devam edersin. Unutma ki öğrendiğin beceriler uzun vadede seninle birlikte olacak. Onları uyguladıkça iç görün derinleşecek ve güçlenecek. Yeni bir plan üzerinde çalışırken ya da bir zorlukla karşılaştığında bu kitaptaki araçları kullanmaya devam et. Sanırım artık yolculuğunun bir sonraki safhasını dört gözle bekliyorsundur. Sezgilerini ve görüşlerini başkalarıyla paylaşmanı isterim. Bu yolculuk senin dünyanda gerçekleştikçe sen de dünyadaki diğer insanlar için bir ilham kaynağı olacaksın.

Liste Fiyatı: 14,81
Yayın Tarihi: 03.03.2014
ISBN: 9786055314637
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 216 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/muslumanin-yasam-kocu/333685.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:74629/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner