banner
Tılsım 5 / Elf Prensi

Tılsım 5 / Elf Prensi

Japon asıllı Amerikalı çizgi roman sanatçısı Kazu Kibuishi, New York Times en çok satanlar listesinde yer alan “Tılsım” serisinin merakla beklenen beşinci kitabı Elf Prensi ile maceraya kaldığı yerden devam ediyor.

Yayımlandığı günden bu yana milyonlarca okuru peşinden sürükleyen Tılsım efsanesinin beşinci halkasında Emily’yi yine amansız bir mücadele bekliyor. Zamana meydan okuyan sırlar ve üzeri örtülü gerçekler bir bir açığa çıkıyor.

Max sınıfın en iyilerindendi. Onun kadar yetenekli bir gencin Muhafız Konseyi’nde yer almaması düşünülemezdi… Fakat herkes gibi Max’in de zayıf yönleri vardı. Arkadaşı Layra gibi… Max, Layra ve ailesinin Elf Kralı’nın casusu oldukları gerekçesiyle suçsuz yere tutuklanmalarına kayıtsız kalamazdı. Her ne pahasına olursa olsun onları kurtarmalıydı… Şimdi, geçmişe doğru yolculuğa çıkıp Max’in çocukluğuna dönme zamanı. Fakat önce zihinleri kurcalayan hayati bir sorunun yanıtı aranmalı: Geçmişi düzeltmek mi yoksa geçmişi düzeltmeden önce onu iyice anlamak mı? Kim bilir belki de Max’in önlenemez şeytani güçleri, çocukluğunda yaşadığı büyük kayıplara dayanıyordur? Tüm bunlar yaşanırken elflerle insanlar arasındaki korkunç savaş tüm acımasızlığıyla devam ediyor. Elf Kralı’nın Ulutaş’ı ele geçirmesine engel olamayan Emily, arkadaşları ile bir çözüm bulamazsa insanlık yok olacak. Bu büyük çıkmazda tek kurtuluş yolu Tılsım’ın sesine kulak vermek. Oysa ses şeytani planlar peşinde. Acaba bu zorlu yolda Emily kime güvenmeli?..

Özgün hikâyesi, sinematografik çizimleri ve sürükleyici temposuyla çizgi roman sanatına yeni bir boyut getiren “Tılsım” serisi her yeni macerasında hayran sayısını arttırmayı başarırken çizgi roman dünyasındaki varlığını efsaneleştiriyor.

Liste Fiyatı: 299,00
Çevirmen: Figen Uşaklıoğlu
Yayın Tarihi: 04.05.2016
ISBN: 9786055678401
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 15 x 21 cm
Diğer Özellik: 9+ Yaş

Bu üründen 572 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 204,52
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tilsim-5-elf-prensi/347428.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:963604/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner