banner
İlk Filmim & Yirmi Ünlü Yönetmen İlk Filmini Anlatıyor

İlk Filmim Yirmi Ünlü Yönetmen İlk Filmini Anlatıyor

Aralarında Neil Jordan, Gary Oldman, Steve Buscemi, Coen Biraderler, Ang Lee, Kevin Smith, Oliver Stone, Ken Loach, Mike Leigh, Pedro Almodóvar gibi isimlerin olduğu yirmi yönetmen ilk uzun metraj filminin serüvenini en ince ayrıntısına kadar anlatıyor İlk Filmim’de. Senaryo yazımından finansman bulmaya, oyuncu seçiminden film ekibini toplamaya, çekimden kurguya, filmin satışından gösterime girmesine kadar film yapımının bu uzun ve meşakkatli yolunu büyük bir açık yüreklilikle göz önüne seriyorlar.

Stephen Lowenstein’ın gerçekleştirdiği röportajlarda yalnızca film endüstrisinin dinamiklerine değil, yönetmenlerin bu şahsi yolculuklarında yaşadıkları sıkıntılara, acılara, aldıkları derslere ve zor kararlara da göz atma şansı buluyor okur.

“Bir şeyi ilk kez yapacak olanlara evet diyenlere, hayır diyenlerden çok daha ender rastlanır. Onlara duyduğum minnettarlık adına, bu kitabı ataletin çekiciliğine direnmeyi başaranlara ve hangi alanda olursa olsun, yaptığı işte yeni, acemi olanlara ilk kez şans tanıyanlara ithaf ediyorum.”

Joel Ve Ethan Coen
Tom Dicillo
Allison Anders
Kevin Smith
Stephen Frears
Ken Loach
Mike Leigh
Bertrand Tavernier
Barry Levinson
Oliver Stone
Neil Jordan
Anthony Minghella
Mira Nair
Mike Figgis
Pedro Almodóvar
Steve Buscemi
Gary Oldman
Ang Lee
Paul John Hogan
James Mangold

Liste Fiyatı: 41,67
Çevirmen: Sinan Okan
Yayın Tarihi: 09.09.2014
ISBN: 9786055029234
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 558
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21.5 cm

Bu üründen 53 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ilk-filmim-yirmi-unlu-yonetmen-ilk-filmini-anlatiyor/348058.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:964365/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner