banner
Bir Kıvılcım Yeter

Bir Kıvılcım Yeter

Hikâyenin nasıl bittiğini anlatmadın?
Bitmiyor çünkü.

Sullivan ailesinin cesur ve yakışıklı üyesi Gabe başarılı bir itfaiyecidir; Megan ise yıllar önce pilot eşini iş kazasında kaybetmiş, kızıyla birlikte yaşam mücadelesi veren genç ve güzel bir kadın. Bir gün, bilinmeyen bir nedenle dairesinde yangın çıkar ve onları kurtarmaya gelen kişi itfaiyeci Gabe olur.

Yolları büyük bir felaketle kesişen ve birbirlerini tanıdıkça yakınlaşmaya başlayan bu iki insanın, duygularını dizginlemeleri için geçerli nedenleri vardır. Gabe önceki ilişkisinde yaşadığı sorunlar nedeniyle âşık olmaktan kaçınır. Megan ise tehlikeli mesleği olan bir başka adamı daha sevip kaybetme riskini göze alma cesaretini gösteremez.

Kaçınılmaz ikilemlerle nasıl baş edeceklerini bilemeyen âşıkların önünde iki yol vardır: Tutku kıvılcımlarına teslim olmamak için bu ilişkiden kaçmakla, her türlü riski göze alarak ateşe atılmak arasında bir tercih yapmak zorundadırlar.

Bu kitap, aşkın zaman ve mekân tanımadan beklenmedik bir anda hayatınıza misafir olabileceğine güzel bir kanıt.
-Cosmopolitan

Bella Andrenin kaleminden çıkan her roman gibi aşkın ve romantizmin hayat verdiği sımsıcak bir hikâyeyle daha tanışmaya hazır olun.
-Romantic Times

Sullivan kardeşlerin aşkla tanışan her üyesi gibi Gabe Sullivan da dur durak bilmeden duygularının peşinden
gitmeye kararlı.
-Amazon

Liste Fiyatı: 25,00
Çevirmen: Selin Gül Seçer
Yayın Tarihi: 15.09.2014
ISBN: 9786053484592
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 352
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 137 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-kivilcim-yeter/348814.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:965937/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner