banner
Doğruluk Mu Cesaret Mi ?

Doğruluk Mu Cesaret Mi ?

Aşka giden yol...
Kate Blair karşılıksız aşktan sıkılmıştı ve artık yeni kararlar alma zamanıydı. Geçen altı yıl boyunca sessizce Mickey’yi beklemişti. Ortasına isimlerinin baş harflerinin kazındığı kalbi bulmaksa yalnızca vazgeçişini güçlendirdi. Artık Mickey yoktu ve Kate de güvenli oynamayacaktı. Zaman, gerçek aşk riskini göze alma zamanıydı ve Declan O’Brien da mükemmel bir riskti. Yakışıklı, nazik ve Kate’e delicesine âşıktı, bu da Mickey’yle ilgili düşüncelerinin gittikçe azalmasına yardımcı oluyordu. Ama eski alışkanlıklar zor ölürdü. Kate unutmaya başlamış olabilirdi, peki, ya Mickey?
 Rosie Jenkins’in yeni kararlar falan aldığı yoktu. O, aşk kadını değildi. Ne yıllardır beklediği, ne de isminin baş harflerini bir yerlere kazıdığı biri vardı. Ama Josh çıkagelecek ve kendini, Rosie’nin kalbine kazıyacaktı.
Çocukluk arkadaşı bu iki kadın, kafa karışıklıkları, yeni kararları, dostlukları ve aşklarıyla yeni hayatlarına yelken açacaklar…
Bu ilk kitabında Laura E. James, pek çok sıkıntılı konuyu ele alarak modern romantik kurgunun, sadece çiçekler ve ayılıp bayılan kadın kahramanlardan oluşmadığını gösteriyor.

Liste Fiyatı: 60,00
Çevirmen: Şayeste Çağıl İnal
Yayın Tarihi: 23.05.2016
ISBN: 9786059817349
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 54 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 38,61
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dogruluk-mu-cesaret-mi-/396283.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1189461/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner