banner
Elayussa’dan Kaçış

Elayussa’dan Kaçış

Antik Roma kenti Elayussa, büyük bir komploya sahne olmak üzere!
 
Kapadokya Kralı Archelaos’un, Roma tarafından Dağlık Kilikya’nın bir bölümünü yönetmek üzere Akdeniz liman kenti Elayussa’ya atanmasından bu yana yıllar geçse de, Roma hakimiyetini reddeden bir kesimin ona karşı düşmanlığı ilk günkü canlılığını korumaktadır. Kral’ın Yeğeni Zenas ise ona başka bir konuda kızgındır: Yıllardır bakıp beslediği genç kaplan ve fil, Kral’ın emriyle İmparator Augustus’a hediye edilecektir. Bir gün, Kral ve babası bir görev için kenti terk ettiklerinde, Zenas ve en iyi arkadaşı Leia, Kral’a düzenlenecek bir komplonun duyumunu alırlar. Kaplanı ve fili götürecek gemi de Elayussa Limanı’na yanaşmıştır bile. Çocukların önünde, engellenmesi gereken iki büyük mesele vardır. Yardımın gelip gelmeyeceği ise meçhuldür.
 
Arkeolog, yazar Nesibe Çakır, okurları MÖ 1. yüzyılın sonlarına, bugün Mersin sınırları içerisinde yer alan antik kent Elaiussa Sebaste’de soluksuz bir maceraya davet ediyor.

Liste Fiyatı: 116,00
Yayın Tarihi: 25.10.2016
ISBN: 9789750733222
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 167 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
70,64

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 48

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/elayussadan-kacis/405837.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2151179/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner