banner
Enki'nin Kayıp Kitabı & Dünya Dışı Bir Tanrının Hatıraları ve Kehanetleri

Enki'nin Kayıp Kitabı Dünya Dışı Bir Tanrının Hatıraları ve Kehanetleri

ENKİ, başlangıçtan bu yana olanları gelecek nesillere anlatmak üzere bir yazıcı seçti ve ona bir Tanıklık Kitabı yazdırdı. Zaman uygun olduğunda mührü kırılıp açılacak kil zarfın içinde 14 kil tablet vardı.

Sümerce ve Akkadça tabletler, Babil ve Asur tapınak kütüphaneleri, Mısır, Hitit ve Kenan “mitleri” ve de kutsal kitapta anlatılanlar bu kitapta okuyacağınız metnin esasını oluşturmaktadır.

Bu dağınık ve parça parça malzemeyi ilk kez bir araya getiren Zecharia Sitchin, uzaylı bir tanrının özyaşam öyküsü, anıları ve geleceğe ilişkin kehanetleri şeklinde kurguladığı bu kitabında başlangıçtan bu yana olanları Anunnakiler’in bakış açısından anlatıyor ve kadim tarihimizle, insan kültürüyle ve geleceğimizle ilgili varsayımlarımızın hepsine meydan okuyan bir destanı anlatıyor.

Liste Fiyatı: 25,93
Çevirmen: Yasemin Tokatlı
Yayın Tarihi: 22.11.2016
ISBN: 9786056611353
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 352
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 643 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/enkinin-kayip-kitabi-dunya-disi-bir-tanrinin-hatiralari-ve-kehanetleri/104432.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2503539/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner