banner
Erkeğin Kutsal Kitabı

Erkeğin Kutsal Kitabı

Sıradan Bir Erkek Nasıl Bir Don Juan Olur?
Bu kitap kadınların içsel doğasını, bilinçaltı kalıplarını, kendilerini yansıtış şekillerini ve erkeklere olan iletişimlerinde kullandıkları yöntemleri anlatmaktadır.
Bu sayede bir kadınla ilişkiye girme sistemini temelden öğrenip anlayacak ve bunun üstüne kadınlarla olan iletişiminizi istediğiniz gibi güçlü bir şekilde kurabileceksiniz. Bu kitapta ezberlemeniz gereken bilgiler değil, anlamanız gereken sistemler, en kapsamlı ve işe yarar şekliyle size aktarılmaktadır.
Bu teknikler kadınların duygu ve düşünce yapılarına göre şekillendirilmiştir ve kadınların bilinçaltındaki çekim düğmelerine basabilmeyi sizlere öğretecektir.
 
“Verdiğiniz paraya değer mi? Kesinlikle. Bu, sanırım bugüne kadar hayatımdaki en etkili şeydi. Kesinlikle hayatınız değişecek!”
-Veroxii
“Bu kitapta bana vermiş olduğunuz rehberlik ve öngörü için size içtenlikle teşekkür ediyorum… Sık sık kendimi dehanıza hayran buluyorum. Müthiş!”
-Alec
“Şahane bir kitap… Kadınlarla ilgili tüm bilgilerimi kökten değiştirdiniz. Tüm bu şeylere ne kadar zaman ve emek harcadığınızı hayal bile edemiyorum.”
-Mad Dash
 

Liste Fiyatı: 51,00
Çevirmen: Meltem Uzun
Yayın Tarihi: 13.05.2016
Orijinal Adı: Holy Book of Men
ISBN: 9786055006396
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 384
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 188 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/erkegin-kutsal-kitabi/395048.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1184314/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner