banner
Etkili İletişimin 13 Kuralı

Etkili İletişimin 13 Kuralı

FBI’ın İnsanları Etkileme ve Onların Güvenini Kazanma Teknikleri
 
İyi bir izlenim bırakmak için ikinci bir şansınızın olmadığı bir dünyada etkili insan olmayı denerken tökezlediğinizde aslında neyi yanlış yaptığınızı hiç düşündünüz mü? On dakikadan kısa bir süre içinde karşınızdaki kişinin güvenini kazanmak istemez miydiniz?
 
Bir merak kancası ya da vücut dilindeki ufak bir değişiklik ilişkinin tüm rotasını değiştirebilir. Romantik buluşmalardan iş görüşmelerine ve suçlu analizlerine kadar pek çok durumda karşınızdakinin yüksek sesle söyleyemediği şeyleri eski FBI danışmanı Jack Shafer’ın gözünden bakarak çözebilir, insanların zihinlerini ve kalplerini yararlılığı kanıtlanmış psikolojik taktikler ile fethedebilirsiniz.
 
Artık kelime mayınları ya da buna benzer tuzaklar engeliniz olmaktan çıkıyor. Hayatta mutlu ve başarılı olmak için bu kitap size ikna etmenin gizli yollarını ve etkili insan olmanın 13 altın kuralını gösterecek.

Liste Fiyatı: 25,00
Çevirmen: Elif Petersen
Yayın Tarihi: 14.08.2017
ISBN: 9786059702492
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 450 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/etkili-iletisimin-13-kurali/432786.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4341444/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner