banner
Geçmişi Onarmak, Geleceği İyileştirmek

Geçmişi Onarmak, Geleceği İyileştirmek

New York Times Bestseller yazarı ve antropolog doktor Alberto Villoldo, bu yeni çok satan eserinde, bilinen zaman ve mekanın dışında gerçekleşen şifa çalışmalarını anlatmaktadır. Zamansızlık olarak adlandırılan alana adım atıp, geçmişte meydana gelen yaralanmalarınızı nasıl iyileştireceğinizi ve kaderinizin akışını nasıl değiştirebileceğinizi öğretmektedir. Villoldo, Amerika'nın şaman üstatları olan Laikalar'ın yöntemlerini kullanarak iradenizi ve bilincinizi kendinizi ve sevdiklerinizi iyileştirmeye odaklayabileceğinizi söylemektedir.
Bu olağanüstü kitapta, kalbin ve ruhun dört odasını keşfedeceksiniz. İlk oda olan yara odasında, sizi kaderinizi gerçekleştirmekten uzak tutan yaralarınızı keşfedecek; ikinci odada sizi durmadan kayıp yaşamaya zorlayan kısıtlayıcı inançlarınızı ve ruhunuzla yaptığınız sözleşmelerinizi değiştirecek; üçüncü odada güveni ve güzelliği yeniden bularak tamlığa ulaşacak; ve dördüncü odada bu hayata gelmeden önce karar verdiğiniz kaderinizi ve görevini bulup bunu gerçekleştirmeye başlayacaksınız.

Bir şaman, antropolog ve doktor olan Villoldo, "Herkesin bir geleceği vardır;" diyor. "Fakat yalnızca bazı insanlar bir kadere sahiptir."

Bu kitap kendi kaderinizi bulmanızı ve onu gerçekleştirmenizi sağlacaktır.

Liste Fiyatı: 14,81
Çevirmen: Cem Şen
Çevirmen: Meltem Tayga
Yayın Tarihi: 13.08.2008
ISBN: 9789756388952
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 100 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gecmisi-onarmak-gelecegi-iyilestirmek/117031.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:20077/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner