banner
Geçmişten Günümüze Türk İstihbarat Teşkilatı

Geçmişten Günümüze Türk İstihbarat Teşkilatı

Kitabın ilk basımı "Teşkilat & Geçmişten Günümüze Türk İstihbaratı" ismiyle yayımlanmıştır.


Geçmişten Günümüze Türk İstihbarat Teşkilatı adlı kitapta, geçmişteki muhtelif ülkelerin istihbarat faaliyetleri ile tarihi süreç içerisinde yer alan Türk devletlerinin haber alma konusundaki çalışmaları ve yabancı devletlerin tehdit unsurları açıklanmış, günümüzde istihbarat alanındaki gelişmeler ile buna konu olan Yumuşak Güç, Stratejik İletişim, Kamu Diplomasisi, Yumuşak İstihbarat, Sosyal Medya ve Etki Ajan’larına değinilmiştir.
Geçmişten günümüze Türk İstihbarat örgütlerinin oluşumu ile Osmanlı Devleti’nde II. Abdülhamit’in kurduğu Yıldız İstihbarat Teşkilatı ve Teşkilat-ı Mahsusa’dan MİT’e kadar gelişmeleri içeren bu kitap, istihbarat tarihimizin son derece karmaşık dönemine ışık tutmak ve Kurtuluş Savaşı’mızdaki direnişçi asker ve sivillerden oluşan gizli örgütlerin iç dinamiklerini göz önüne sermek amacıyla hazırlanmıştır.

Liste Fiyatı: 12,04
Yayın Tarihi: 02.05.2014
ISBN: 9786054991051
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 129 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gecmisten-gunumuze-turk-istihbarat-teskilati/336372.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:294883/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner