banner
Güç ve İkna Sanatı & Stratejik İletişim

Güç ve İkna Sanatı Stratejik İletişim

Bu çalışmada; Yunus Emre tarafından seslendirilen “Beri gel barışalım; yad (el) isen bilişelim” dizeleriyle dimağlarımıza kazınan güvenilir ilişkilerin altın öğüdünün bugünün dünyasında uygulanması konusu tartışılmakta, ayrıca milli duruş ve ahenk içinde sağlıklı bilgi üretimi ve etkili iletişim sistemini işler kılmak için atılması zorunlu adımlar gösterilmektedir. Dr. Rıza GÜLER’i millî güvenlik siyasetimiz açısından hayli kritik bir konuyu sabır ve yoğun emek ürünü çalışmasıyla hepimizin incelemesine sunduğu için yürekten kutluyorum.                                                                                                                                                                         Prof.Dr. Hikmet ÖZDEMİR
                                              
Her gün giderek gelişen bir iletişim ve etkileşim çağındayız. Mekanik bir iletişimin duygusal bağlantısı yoksa bunun etkisi yeterli olmaz. Belirlenen sonuca sağlıklı biçimde ulaşabilmesi için iletişim ve etkileşim bilimine uygun çalışmak gerekir. Dr. Rıza GÜLER’in “Güç ve İkna Sanatı” olarak tanımladığı Stratejik İletişim Kitabı hem bireyler hem de büyük gruplar arasında yaşanan iletişim ve etkileşimlerin bilimsel boyutuna çok başarılı bir biçimde açıklık getirmektedir. Başarmak için toplumun gönlünü kazanmak stratejik iletişimde başarının kalıcılığı için önemlidir. Yıllardır terörle iç içe yaşayan ülkemizde bu kitabın her satırının altı çizilerek okunması ve içselleştirilmesi gerekir. Çünkü bu kitap yaşanmış deneyimleri bilimsel bilgiyle bütünleştiren bir anlayışla kaleme alınmıştır.
Prof.Dr. Abdülkadir ÇEVİK
                                                                             
Sayın Dr. Rıza GÜLER’in bu çalışması, her şeyden önce bilimsel olarak doğru ve etkili bir iletişim modelinin oluşturulması, yönetilmesi ve uygulanması konusunda yol gösterici bir kaynak olarak karşımıza çıkmaktadır. Kendisinin sahip olduğu saha tecrübesi ile birleşen ve onlarca yıllık deneyim ve ciddi kuramsal alt yapı ile tahkim edilmiş bu çalışma, Türkiye’de terör sorunun çözümüne yönelik, konunun iletişim boyutunda yeni araştırmalara ve tartışmalara kaynak teşkil edecek bir metin haline gelmiştir.
İletişim Uzmanı Ali SAYDAM
 
Dr. Rıza GÜLER’in bu çalışması uluslararası güvenlik ve terörizm literatürüne eşsiz ve özgün bir katkıdır. Yazar bizzat sahada yaşadığı tecrübelerini bilimsel bilgi ile harmanlamış, incelemelerini millî değerler süzgecinden geçirerek stratejik iletişim uygulamalarının sahada kullanımına ilişkin önerilerini bizlere sunmuştur. Kitabı okurken bilim felsefesinden sosyolojiye, antropolojiden sosyal psikoloji ve politik psikolojiye, askeri bilimlerden uluslararası ilişkilere kadar pek çok alanda yolculuk yapacaksınız. Uluslararası güvenlik ve terörizm çalışanlarının mutlaka okuması ve yararlanması gereken, stratejik iletişim alanında yazılmış en kapsamlı ilk kitap ile karşı karşıyayız.
                                                                                               Dr. RifatSerav İLHAN

Liste Fiyatı: 25,00
Yayın Tarihi: 04.03.2017
ISBN: 9786058298422
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 373
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 68 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/guc-ve-ikna-sanati-stratejik-iletisim/419061.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3319115/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner