banner
İyi Fikirler Büyük Kampanyalar & Yeni Medya ve Pazarlama Çağında Reklam Yazarlığı

İyi Fikirler Büyük Kampanyalar Yeni Medya ve Pazarlama Çağında Reklam Yazarlığı

Eskiden akılda kalıcı bir slogan, her mükemmel reklamın temel taşıydı, oysa bugün kampanyalar artık statik değil; interaktif, çok platformlu ve sürekli. Dijital devrim, tüketicileri marka hikâyelerinin etkin katılımcıları haline getirdi. Bunun bir sonucu olarak, reklam sanatı ve bilimi, tek yönlü mesajların geliştirilmesinden, kitlelerin karşılıklı konuşmalara katılımını sağlamaya dönüştü. Geçmişin kuralları -son derece incelenmeye değer olsa da- bugünün metin yazarına rehberlik etmek için yeterli değil.
Advertising Age işbirliğinde yayımlanan İyi Fikirler, Büyük Kampanyalar reklamcılık sektörünün değişen yüzünü incelerken, ilgi çekici marka içeriği ve satış getiren deneyimler yaratma sürecinde hem yeni hem de deneyimli metin yazarlarına rehberlik ediyor.
Advertising Age Creativity’nin editörü olan Teressa Iezzi yenilikçi fikirlerin nasıl bulunup yaşama taşındığını içeriden bir gözle kavramak için sektörün en iyi yaratıcı beyinlerinden yararlanıyor. Okurlara, farklı tür ajanslarda metin yazarı olarak çalışmanın nasıl bir şey olduğunu gösteriyor; yazarların nasıl ve kimlerle çalıştığını inceliyor; etkili, ödüllü kampanyaların arkasındaki süreci araştırıyor ve dünyanın en başarılı vizyonerleriyle görüşüyor.

Liste Fiyatı: 25,00
Çevirmen: Aytül Özer
Yayın Tarihi: 07.12.2011
ISBN: 9786054584000
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 294
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 21.5 cm

Bu üründen 97 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/iyi-fikirler-buyuk-kampanyalar-yeni-medya-ve-pazarlama-caginda-reklam-yazarligi/265329.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:39330/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner