banner
Kadın Olmak

Kadın Olmak

Türkiye henüz kozasını kıramamışken, kadın hareketinin yeni başladığı yıllarda, Zeynep Oral güçlü bir dille Kadın Olmak'ı yazdı. Dünya kadınlarının ayrımcılığa karşı geliştirdikleri evrensel kadın dayanışmasını ve dayanışmanın gücünü bizlere tanıttığı bu kitap, bizde bir ilkti ve Türkiyeli kadınlara yepyeni bir dünyanın kapılarını açtı. O kapıdan girdiğimde ben değişmiştim, yaşamım değişti... Yıllar sonra, kitabın düş dünyamda yarattığı zenginlikle, evrensel kadın hareketinin bir üyesi olma şansını kazanmış bir kadın olarak, tüm kadınlar adına, bir kere daha teşekkürler Zeynep...
Pınar İlkkaracan

Zeynep Oral'ın yeni kitabı Kadın Olmak'ı okuduktan sonra, saygım, sevgim arttı ona, yararlandım o kitaptan, öğrendim ve düşündüm.
Melih Cevdet Anday

Biz de Zeynep Oral'la birlikte yaşıyoruz dünya kadınlarının acı mı acı gerçeklerini... Güzel yazılmış, coşkuyla, sevgiyle, inançla yazılmış bir kitap bu, Kadın Olmak.
Oktay Akbal

Sağlıklı yaklaşımıyla, sağlam bilgileriyle, çarpıcı anlatımıyla hemen dikkatini çeken bir kitap... Kara Afrika'da ve her yerde, çocukların, kadınların, erkeklerin yükselen sesleri, insanlığın dirençli sesi olmuş Kadın Olmak'ta.
Bekir Onur

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 260,00
Yayın Tarihi: 01.01.2010
ISBN: 9789944150637
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 40 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kadin-olmak/111718.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6864/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner