banner
Karanlıkta Körebe

Karanlıkta Körebe

Ama ona da hak vermeli, bakireliğin evlilik için saklandığı bir dünya onun suçu değil, babası vicdanlı bir evlat yetiştirdi, kız kardeşleri var, kendini kızın yerine koyuyor, pandoranın kutusunu açmak her ne kadar kışkırtıcıysa da riske atılmaya gerek yok, işler çığırından çıktığı zaman dert olur böyle şeyler, denedik ama olmadı güzelim, hadi bana eyvallah diyerek çekip gidemezsin.
Karanlıkta Körebe, dil ve anlatımda ustalığa doğru emin adımlarla ilerleyen Mürselin Kurt'un kaleminden, bir kadın kahramanın dökülen parçalarını yeniden toplama çabasının hikâyesi. Ege'nin güneş, ter ve tütün kokan yazından gelen Gülce, İstanbul'un zorlu zamanından Trabzon'un yağmurlu sokaklarına kadar uzanan bir yolda kendini ve hayatı anlama çabasını beraberinde sürüklüyor. Yaralı bir geyik gibi, ardı sıra, erkeklerin ve erkekliğin zımparasından geçen ruhunu döküyor. Roman boyunca Gülce'nin yaralarına tuz döken, anlatıcı dışındaki öteki üst sesler ise, Türkiye'de kadın olmanın bir roman kurgusu boyunca bile nasıl zorlu olduğunu ortaya koyuyor.

Liste Fiyatı: 13,89
Yayın Tarihi: 07.03.2014
ISBN: 9789755398044
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/karanlikta-korebe/333237.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:89078/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner