banner
Kartal Günlüğü & Bir Banka Patronunun Cezaevi Anıları

Kartal Günlüğü Bir Banka Patronunun Cezaevi Anıları

Şaban Arslan ve Orhan Saat, 'ünlülerin cezaevi' olarak anılmaya başlanan Kartal Cezaevi'nde yaşanan olayları bir 'banka patronunun' gözünden okuyucuya sunuyor. Banka patronu cezaevinde ve gündemde yaşanan bütün gelişmeleri, hücresindeki dizüstü bilgisayar aracılığıyla tuttuğu günlüğü not düşüyor. Kahramanımızın hayali bir karakter ve cezaevinin geçici 'misafirlerinden' olması olaylara içeriden bir gözle ve hafif ironiyle bakılmasına neden oluyor. Böylece okuyucu, bir zamanlar kameraların ve önemli ziyaretçilerin eksik olmadığı Kartal Cezaevi'nde yaşanan olayları yer yer tebessüm ederek, coğu zamanda düşünerek yaşama fırsatı buluyor.

'Bir Banka Patronunun Cezaevi Anıları-Kartal Günlüğü' Cavit Çağlar, Dinç Bilgin, Yahya Murat Demirel, Ali Avni Balkaner, Hayyam Garipoğlu, Mustafa Albayrak, Nail Keçili, Mehmet Ali Ağca gibi önemli isimlerin cezaevi öyküsünü anlatırken, aynı zamanda Türkiye'deki adalet sisteminde de ironik bir bakış açısı sunuyor.

Liste Fiyatı: 6,48
Yayın Tarihi: 06.05.2002
ISBN: 9789758658121
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 168
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 10 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kartal-gunlugu-bir-banka-patronunun-cezaevi-anilari/46029.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:45366/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner